Relax . Heal . Release

Lente detox workshop:

Zelfhelende Massage & Yin Yoga

 Met Proef Degustatie

Inschrijven

Maximum 5 deelnemers!

Zaterdag 26 maart

“Element Hout”

Lever & Galblaas

Tijdens deze workshop leren we hoe we bepaalde spanningen en pijn in ons lichaam zelf kunnen vrijmaken waardoor de energie beter kan gaan stromen. Dit gaan we doen door eenvoudige zelfhelende massage oefeningen en Yoga houdingen.

Het eerste deel van de workshop bestaat uit massage oefeningen die benaderd worden vanuit de Shiatsu leer, deze is ontstaan in Japan en gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het is een techniek waar druk uitgeoefend wordt op bepaalde punten en energiebanen van het lichaam. We gebruiken hiervoor onze duimen, vingers en handen als hulpmiddel.

Het tweede deel omvat Yin Yoga, een yoga vorm waarin we een 3 tal minuten in eenzelfde houding blijven. Hierdoor worden de spieren gestretcht, de gewrichten en bindweefsels versterkt en de meridianen of energiebanen en de functies van de daarmee verbonden organen gestimuleerd.

Daarna sluiten we af met een gezonde proef degustatie met hapjes die gericht zijn op het ontgiften en ondersteunen van onze lever en galblaas.

Wil Jij Graag

Het zelfhelend vermogen van je lichaam activeren

Meer rust en ontspanning ervaren

Bewuster worden van je lichaam en geest

Jouw flexibiliteit bevorderen

Je immuunsysteem en vitaliteit verhogen

Meer focus en energie beleven 

Je gezondheid verbeteren

Schrijf je dan nu in! Want de plaatsen zijn beperkt tot maximum 5 personen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Element Hout?

Zowel in de Shiatsu als bij de Yin Yoga spreekt men over de 5 elementen of transformaties in de natuur. Deze zijn water, hout, vuur, aarde en metaal gelinkt aan de seizoenen. De lente staat in het teken van het element hout en is gekoppeld aan de organen lever en galblaas.

De lever zorgt voor een evenwichtige verdeling van energie in het lichaam en is verantwoordelijk voor de hoeveelheid en de kwaliteit van het bloed. Daarnaast zorgt de lever voor de pezen en spieren, heeft te maken met de ogen en toont zich ook in de nagels. De lever heerst ook over de energie van het lichaam en het balanceren van onze emoties.

De galblaas regeert over het al dan niet makkelijk nemen van beslissingen voor ons lichaam en onze geest en ondersteunt het spijsverteringsproces.

Ik werk met een klein groepje, dat maakt het meer persoonlijk en zo krijg jij veel meer waarde.

Wat Ga Je Krijgen?

Handige en praktische massagetechnieken die je altijd en overal makkelijk zelf kan toepassen.

Ontspannende en versterkende yoga oefeningen die de gezonde werking van lever en gal stimuleren.

Inzicht in het emotionele en mentale aspect van het hout element.

Gezonde voedingstips en proef degustatie.

Hand out met de massagetechnieken en yoga oefeningen die we gezien hebben zodat je thuis verder zelf aan de slag kan.

Een kortingsbon van € 10,- op een ontspannende Shiatsubehandeling

(normale prijs € 60,-/ uur).

Wat Breng Je Mee?

Yogamat en dekentje

Heb je geen yogamat meld het bij je inschrijving

Pen en papier als je iets wil noteren

Draag makkelijke kledij

Thee, water en de hapjes van de proef degustatie zijn inbegrepen

 

Wie Ben Ik?

Tine is Shiatsu Practitioner, Yoga Teacher, NLP Coach, Result- en Woman Empowerment Coach, Creatieve Geest en Pure Vrouwelijke Energie.

Vele jaren werkte zij als leidinggevende in de corporate world waar ze, sterk als ze is, haar uiterste best deed om erbij te horen en mee te wedijveren in een wereld waar voornamelijk de mannelijke energie gehanteerd werd. Dit droeg bij dat zij volledig losgekoppeld geraakte van haar gevoelens, behoeften en haar vrouwelijke energie. Na het leren en volgen van verschillende cursussen en trainingen leerde zij om terug te verbinden met zichzelf, haar gevoelens, haar authenticiteit en passies. Als Yin Yoga teacher, een yoga vorm die o.a. de energiebanen of meridianen in het lichaam stimuleert, kwam de interesse om verder de helende werking hiervan te ontdekken en verder toe te passen via de Shiatsu leer. 

Datum : zaterdag 26 maart

Start : 13.30u

Einde : 17.30u

Adres : Magdalenastraat 55, 2018 Antwerpen

Vragen : 0474 191 028 of hello@tinethoen.com

Bijdrage :

Tussen € 65,- en € 85,-

Ik hanteer glijdende prijzen, tussen € 65,- en €85,- afhankelijk van jouw inkomen. Wie meer betaalt geeft de mogelijkheid voor minder begoeden om ook deel te nemen.

Betaling : iban be36 7310 4784 1381

Factuur op aanvraag