Wie Ben Ik?

Shiatsu Practitioner, Yoga Teacher, NLP Coach, Result- en Woman Empowerment Coach, Creatieve Geest en Pure Vrouwelijke Energie.

Vele jaren werkte ik als leidinggevende in de corporate world waar ik, sterk als ik ben, mijn uiterste best deed om erbij te horen en mee te wedijveren in een wereld waar voornamelijk de mannelijke energie gehanteerd werd. Dit droeg bij dat ik volledig losgekoppeld geraakte van mijn gevoelens, behoeften en mijn vrouwelijke energie. Na het leren en volgen van verschillende cursussen en trainingen leerde ik om terug te verbinden met mezelf, mijn gevoelens, mijn authenticiteit en passies.

Als Yin Yoga teacher, een yoga vorm die o.a. de energiebanen of meridianen in het lichaam stimuleert, kwam de interesse om verder de helende werking hiervan te ontdekken en verder toe te passen via de Shiatsu leer.

Naast Shiatsu en Yoga ben ik ook gepassioneerd bezig met coaching en mentoring om jou te begeleiden in het creëren van het leven dat JIJ wenst.

Ik blijf me steeds verder bijscholen en ontwikkelen om zo mijn kennis en ervaring door te geven via mijn training en coaching. Ik deel en pas enkel toe wat ik zelf praktiseer en de beste resultaten brengt.

Verder geloof ik in de onbeperkte mogelijkheden van het universum en dat groei, overvloed en liefde onze natuurlijke staat van zijn is.  

I Would Like To Be Known

As An Intelligent Woman,

A Courageous Woman,

A Loving Woman,

A Woman Who Teaches By Being.

~Maya Angelou ~